Holdbeskrivelse

Træningstid:

Torsdage fra 18:30 til 20:00 – holdet er LUKKET

Sæson:

Sæsonen varer ét år og følger vægtløftningsterminskalenderen – fx start august 2017 og slutter juli 2018. (Dog med forbehold for sommerferie)

Det forventes, at hvert halvår (december og juni) vil blive afsluttet med et diplomstævne eller et åbent klubmesterskab for de, der måtte være interesserede heri.

Pris:
600 kr./kvartalet – første opkrævning vil blive tilføjet et indmeldelsesgebyr og et nøglebrikgebyr.

Kontingentet afregnes pr. kvartal via girokort, men kan tilmeldes PBS og derved undgå ekstra gebyr. Derudover forpligter atleter sig til at hjælpe klubben som skivepåsættere o.lign. i forbindelse med stævneafholdelser.

Målgruppe:

Træningen er målrettet crossfittere og andre fysisk aktive i alderen 18+ år. Det forventes, at du er i nogenlunde fysisk form, har kendskab til vægtløftningsdisciplinerne og ønsker at dyrke vægtløftningen som din primære sport.

Træningen:

Omfatter træning med instruktør hver torsdag samt et fælles træningsprogram med to træningspas som kan køres selvstændigt. Enten andet steds eller i klubben inden for de almindelige åbningstider, da medlemskabet giver ubegrænset adgang til IK99.
Træningen vil som udgangspunkt hver gang være delt op i en teknikdel og en styrkedel.

Konkurrence:

Det forventes at man som løfter på torsdagsholdet har mod på og lyst til at deltage i vægtløftningskonkurrencer. Der vil i løbet af året være flere muligheder for at stille op i en eller flere af følgende konkurrencer: Øst Mesterskaber, Diplomstævner, Ladies Open (for kvinderne), DM begynder, DM 5-kamp, Øst Masters, DM Masters.

Træner(-e):

Tina Jensen & Karina Hauge